TEKENBURO - en advies Droger BOUW

Voor allerlei werkzaamheden bouwkundig in ontwikkeling fase t/m uitvoeringsfase.
Denk aan artist impressions, verkooptekeningen, schetsplannen, aanvraag omgevingsvergunningen, bestektekeningen en uitvoeringstekeningen, maar ook voor bouwkundig advies, bouwkundige bezichtigingen / keuringen en bouwkundig toezicht / bouwbegeleiding. Tevens heb ik ruime ervaring in prefab bouwen in houtskelet, zoals woningen, schuren, daken, dakopbouwen, dakkapellen, vakantiewoningen, mantelzorgwoningen, e.d.
Ook voor eventueel ander soort werkzaamheden of tekenwerk.
Denk aan: vluchtplannen, splitsingstekeningen, tuinontwerp, interieur, aanvraag m.b.t. verwijderen asbest, e.d.

17-06-2013  - 17-06-2023  
TEKENBURO - en advies Droger BOUW.               10 jaar JUBILEUM!

Over Ons

Na veel werkzaamheden en voorbereidingen vooraf, ben ik officieel gestart op 17-06-2013.

TEKENBURO-en advies Droger BOUW
-Bouwkundig tekenwerk van SO t/m UT
-Bouwkundig advies
-Bouwkundig toezicht

Bouwkundig tekenwerk - van Schetsontwerp t/m Uitvoeringstekeningen, maar ook voor al ander soort tekenwerk en aanvragen. Denk aan vluchtplannen, splitsingstekeningen, tuinontwerp, interieur, detailleringen werktuigbouw, meubels, e.d.

Bouwkundig advies - adviseren en opstellen bouwkundige rapportages.

Bouwkundig toezicht - Vertegenwoordigen opdrachtgever op bouwprojecten. Adviseren, Controleren, Concluderen, Rapporteren, Signaleren.


Onderscheidend van andere soortgelijke bedrijven is de zelfstandigheid en werken o.a. vanuit huis, dus lagere prijzen mogelijk met kwaliteit, leesbaarheid en bruikbaarheid op een hoog uitwerkingsniveau. Tevens wil Tekenburo – en advies Droger BOUW eenvoud uitstralen, welke voor iedere particulier en bedrijf toegankelijk is. Samenwerken en verhuren aan bedrijven is dan ook belangrijk en behoort tot de mogelijkheden. Het verlenen van nazorg en service tijdens en na de bouw voor een opdrachtgever staan dan ook hoog in het vaandel.         

"van dakkapel tot complete woning"

Bouwen doen we $amen.

Marco Droger
Owner/Bouwkundige/Bouwkundig ontwerper/Bouwkundig tekenaar